Ξενοδοχείο

Ιστορικό

Το ξενοδοχείο Mαριάννα ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 1982. Δημιουργός του ήταν ο Βασίλειος Καρασαββίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της πόλης της Δράμας και με πλούσια κοινωνική δράση.

Σήμερα, τη σκυτάλη της διοίκησης του ξενοδοχείου έχει η κόρη του Άννα Καρασαββίδου.

Είναι από τα λίγα ξενοδοχεία που δεσπόζουν στο κέντρο της πόλης. Αποτελεί σημείο αναφοράς για την Δράμα με αποτέλεσμα να είναι από τις πρώτες επιλογές διαμονής των επισκεπτών. Με την πάροδο των χρόνων έχουν φιλοξενηθεί χιλιάδες επισκέπτες ανάμεσά τους & αρκετοί διάσημοι (ηθοποιοί, τραγουδιστές, πολιτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες..).

Παρόλο που διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και την παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας, προσπαθούμε συνεχώς να ανανεωνόμαστε, συμβαδίζοντας με τις νέες, σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας.

Βασικός μας στόχος είναι να δημιουργούμε κάθε φορά την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε οι διαμένοντες μας να φεύγουν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την φιλοξενία μας.

Το ξενοδοχείο

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Μαριάννα βρίσκεται στο κέντρο της Δράμας, στο ιδανικότερο σημείο. Τα εμπορικά καταστήματα, οι δημόσιες υπηρεσίες, οι τράπεζες, η πασίγνωστη σε όλους Ονειρούπολη, τα αξιοθέατα, τα πάρκα, τα κέντρα αναψυχής και εστίασης, είναι σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο, προσφέροντας μοναδικές βόλτες στους επισκέπτες μας. Επίσης, παρέχουμε ποδήλατα για όποιον θέλει να ξεναγηθεί και να κυκλοφορήσει στην πόλη και ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ.

Η Υποδοχή μας λειτουργεί με 24ωρη εξυπηρέτηση, από το εξειδικευμένο προσωπικό, πάντα πρόθυμο να εξυπηρετεί και να παρέχει κάθε πληροφορία και ενημέρωση. Φροντίζουμε να ανανεωνόμαστε συνεχώς, γι’αυτό ο χώρος του lobby- σαλονιού και της αίθουσας πρωινού έχει ανανεωθεί με νέα επίπλωση νεοκλασικού design δίνοντας στο χώρο μοναδικό στυλ και χαρακτήρα, μεγαλύτερη πολυτέλεια και αρχοντιά. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό τους ή να σερφάρουν στο ίντερνετ (Δωρεάν Wi-Fi) σε ένα ατμοσφαιρικό, καλαίσθητο και συνάμμα ζεστό περιβάλλον. Επίσης, το πρωινό μας έχει εμπλουτιστεί με χειροποίητα εδέσματα σύμφωνα με την τοπική, παραδοσιακή, Ελληνική κουζίνα.

Γνώμονάς μας είναι η καλύτερη & ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών, γι’αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών παροχές. Όλα μας τα δωμάτια πέρα από τα παραπάνω, διαθέτουν επίπεδη TV, 24άωρο κλιματισμό και ζεστό νερό, Δωρεάν Wi-Fi, μπαλκόνι με θέα στην πόλη, άνεση, πολυτέλεια, καθαριότητα & υψηλή ποιότητα ύπνου. Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου μας, διαθέτουμε 3 ολοκαίνουργιες πολυτελείς Σουίτες, η μία εκ των οποίων με υδρομασάζ, καθώς και 2 ολοκαίνουργια Superior Δωμάτια.

Μπορεί να βρίσκεται στην καρδιά της Δράμας, είναι όμως και κομβικό σημείο για μακρινές εξορμήσεις που αξίζει να επισκεφθείτε. Με αφετηρία το ξενοδοχείο μας το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού βρίσκεται στα 45 χιλιόμετρα, το αρχαίο θέατρο και η πόλη των Φιλίππων βρίσκονται σε απόσταση 18 χιλιομέτρων, η παραθαλάσσια κοσμική πόλη της Καβάλας απέχει 35χλμ. και η Αμφίπολη 45 χιλιόμετρα.

Τα δωμάτια και οι σουίτες μας